EasyHits4U - Your Free Traffic Exchange Build your own FREE splash page
Close
Hi User

Error: Embedded data could not be displayed.

Balkanci poludjeli za najnovijim trendom internet zarade

 

Error: Embedded data could not be displayed. Pojavio se novi trend internet zarade koji je izgleda uzeo maha na cijelom balkanu.

Radi se o marketing provjerenim programima, Admitad i SellHealth,   koje koriste popularne tvrtke poput Adidas-a, Nike-a, AliExpress i mnogi drugi.

Prijavite se u njihov program, besplatno naravno, i avantura počinje.   Jednostavno dijelite njihove proizvode po društvenim mrežama i ostalim alatima marketinga i uzimate prilično zavidnu proviziju koja se plača na PayPal ili direktno na banku.

Razgovarali smo sa nekoliko osoba koje su se uključile u to i toplo preporučuju Admitad i SellHealth.

Zarada se navodno kreće preko 1000€ mjesečno, ovisno o programu.

Zamolili smo neke od  članova da nam ispričaju svoja iskustva koja možete pročitati u nastavku.

 

Ivana, Zagreb

- meni je osobno bolji SellHealth jer i i sama koristim njihove proizvode, dosta negativno sam gledala online zaradu i mislila kako su to pusta naklapanja, naravno radila sam, imala sam stalan posao, pa me nije to ni baš previše zanimalo.

Kada sam došla u jedan period gdje mi se više nije islo na posao, jednostavno doza zasičenosti, pa su mi smetale neke kolegice i slično, odlučila sam probati SellHealth koji mi je prijateljica preporučila. Registrirala sam se, reda radi, počela malo to proučavati, vidjela da imaju ok proizvode. Prvi mjesec nisam zaradila ama baš nista jer nisam se ni trudila iskreno, za dva mjeseca sam sam zaradila oko 700€, tu sam već nekako naslutila da ima kruha u tome.

I prošla tako godina dana i dala sam otkaz u firmi jer sam počela zarađivati preko 1200€ mjesečno. Trenutno  zarađujem preko 2500€ mjesečno, bez da sam izašla iz stana. Provodim svega 2 do 3 sata dnevno za računalom. Uključio se i moj suprug. Tako da definitvino preporučam SellHealthAdmitad nisam probala, ali koliko čujem jako je dobar tako da ne mogu ništa o tome reći.

 

Error: Embedded data could not be displayed.

Vedran, Rijeka

- počeo sam sa PTC stranicama, pa me to dovelo u onaj SFI za kojeg sad svi znaju, ali jednostavno nije išlo, zaradio sam jedva 90€ na mjesec. Dobio sam preporuku za Admitad i vidio da je to nešto sasvim drugačije, nesto stvarno i bez prevare gdje ne moram uložiti niti cent.

Priključio sam se u Admitad i izabrao LightIntheBox trgovinu, reklamiram njihove proizvode i mjesečno zaradim od 2000 - 3500€.

 

Mirjana, Beograd

- veoma sam ponosna na sebe šta sam deo AdmitadaSellHealth online programa, volim da radim na oba programa i zbog toga mogu da budem više sa svojom decom, ne moram da strepim za svoju platu...

 

Marina, Sarajevo

- ja sam u oba programa, Admitad i SellHealth, nije da mi trebaju oba, ali volim raditi, pogotovo zato što moja zarada prelazi preko 3000€ mjesečno, uživajte, online marketing je budućnost

Error: Embedded data could not be displayed.